Despre noi

 

A fost odată ca niciodată un băiat căruia îi plăceau doru2”diamantele neșlefuite”. Putea să vadă în scaunele vechi, în mesele și dulapurile prăfuite de timp, în obiectele fără soț sau în cele care încă nu au spus nimic nimănui. Eu eram acela. Într-o zi am cunoscut un rege și o regină care aveau să fie primele mele creații.

rege_reginaRegele și Regina au început mai apoi să-mi spună povestea celorlalte scaune, mese și obiecte de prin castelul lor. Și astfel am ajuns să creez Masa și Regii Țăranilor.

 

Într-o bună zi, m-am gândit să fac ceva cu o ramă, iar apoi cu o bucată de blană și, mai spre seară, am făcut și o lampă. Așa am ajuns să folosesc obiectele fără poveste proprie pentru a le oferi personalitate și o poveste de neuitat.

 

Așa s-a ajuns, peste luni și luni de zile ca atelierul meu să aibă propria poveste, mai mulți meseni, mai multe mese și câteva obiecte nobile, a căror poveste aștept să o spun și în alte case.

p1 p3p2p5

Încă creez și îmi place să descopăr povestea fiecărui obiect ce ajunge în atelierul meu. Și-am încălecat pe-o șa și v-am spus povestea D’art’S…

footer